Det löser sig tids nog

Det känns lite jobbigt att Tuva alltid leker ute i vardagsrummet, där känner man ju att man skulle vilja ha det städat. Vi har ju en rätt stor yta bakom sofforna i vardagsrummet och där skulle hon få leka, men hon hamnar alltid vid soffborden.

Först så kände vi att vi nog måste ta tag i och förbjuda det här hemma, men vi har ändrat oss. Det känns som att det kommer lösa sig tids nog…

”Snart, snart, SNART, kan jag komma åt den ”förtrollade gläntan”, den ser ju sååååå god ut!”

Jag är ytterst tveksam till att Tuva vill dela sina leksaker med lillebror. ;-)

2 thoughts on “Det löser sig tids nog

  1. Haha….våran soffa är som en enda stor långtidsparkering för Neos bilar. Nu har vi faktiskt infört en regel som säger att man bara får ha TVÅ bilar i soffan och resten på golvet….det fungerar sådär men nåt måste vi göra….vi måste ju få sitta i soffan också utan en massa tut tut…akta mamma.

    kram.

    ps: fredag kanske är bäst? Neo är på dagis på torsdagar och då går jag hemifrån strax efter 13 och har ett himla sjå med aming osv för att få det att funka så vi hinner hem innan nästa mål…så kanske är mest stressad då. På fredag är alla barna hemma.

  2. Hahaha, vi har samma problem här! Barnen drar ut alla leksaker till minivardagsrummet istället för att hålla till i det mycket större lekrummet intill vardagsrummet. Vi har dock ingen briljant lösning på tillväxt! ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *