Det jobbiga lämnar vi utanför

Det är jobbigt på vissa fronter nu.

Främst är tankarna hos min mamma ♥ som mår så dåligt. :'(

Sen är det ju det här med sömnen (Isak är förkyld och äter 1000 gånger, Tuva drömmer mardrömmar och jag har svårt att sova och drömmer också mardrömmar)… Men jag vill inte ens gå in på det för jag vill inte fasta i sömnbristträsket. Om jag bara ignorerar så kommer det bli bra till slut innan jag märker det. Som att jag inte märker det nu… Men som sagt, vi ignorerar bort det.

Och ibland känns det ju lite som vi tagit oss vatten över huvudet med den här utbyggnaden… Simon jobbar dessutom extrem mycket just nu, åker innan vi vaknat och kommer hem lagom tills det är dags för Tuva att sova.

Sen är det andra tankar om tråkiga saker.

Bloggen får bli en liten fristad där det inte är en massa jobbigt för jag känner att jag inte orkar gotta ner mig i det här. Någonstans måste det få vara bra.

Ok?

Så klart är ju inte allt pest och pina, långt ifrån! Jag försöker fokusera på det som är bra också. Idag har vi haft en så fin dag, först öppna förskolan och sen köpte vi med oss McDonaldsmat och åkte till Annelie där det bjöds på fika och Tuva har vart helt underbar hela dagen. Underbara barn. ♥ Ibland är det lätt att glömma bort i all trots och trötthet hur fin hon är. ;-) Och Isak är ju världens gosigaste och mjukaste lilla gos-bebis! Tänk vilken lycka jag har som får pussa på alla de där knubbiga små valkarna. ♥

Men jag ville bara skriva lite hur det är, ibland orkar man ju inte låtsas att allt är på topp och då försöker jag låta bli att skriva.

Som sagt, jag vill inte gotta ner mig i allt elände utan fokusera framåt och på det som är bra!

10 thoughts on “Det jobbiga lämnar vi utanför

 1. Vill bara säga att din blogg är kanon – en av min favvisar Sara! Skickar dig en massa kramar så det räcker på alla fronter där det behövs!

 2. Jag är så ledsen att jag glömde bort idag :( Jag fattar lixom inte ens hur jag bara kunde glömma! Jag brukar ju ha sten koll på allt.. Men jag får nog allt skylla jag med på tröttheten.. Har ju jobbat sjukt mkt i helgen från tidiga morgonen till sent på kvällen & dessutom idag & även jag har en unge som inte sover & utan sömn så fungerar man knappt! Men vi får verkligen styra den där middagen snart & då ska jag verkligen inte glömma! Jag skämms som en liten hund!!!

  • Haha, ja, men det var lite roligt faktiskt. ;-) Jag vet, man blir helt virrig i huvudet när man inte får sova så jag klandrar dig inte. Du behöver inte skämmas! Middag får det bli snart! Kram

 3. Jag håller verkligen båda tummar för att din mamma ska bli frisk och välmående nån gång! Usch jag får ont i magen vid blotta tanken på sjuk mamma:-(

  Som du märkt så gillar jag din blogg mycket och det med eller utan tråkigheter.

  • Ja, jag längtar så tills det börjar vända för henne och hon börjar må bättre igen! För det SKA vända.

   Kul att du gillar bloggen med både och. Hihi. :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *