Det börjar bli verkligt…

Igår hade vi prästen på besök inför bröllopet och nu börjar det verkligen bli verklighet. Shit pommesfrites, vi ska verkligen gifta oss! Just nu är jag dock mest rädd att min flummiga sida ska ta över vid vigseln helt, och jag ska stå och fnissa mig igenom hela vigseln. Jag är ju inte jätte bekväm med att vara seriös och i centrum så där.

Men, men! Simon är nog väl medveten om vem han gifter sig med så lite knas och fniss får han nog räkna med. Speciellt vid kyssdelen… Haha, omg. Hur ska detta gå?!

Annars är ju statusen på bröllopet helt i sin ordning. Mycket planering kvar, men det är liksom finliret, samt att få ihop ett schema. Allt som ska bokas är bokat. (Tror jag?)

OCH SÅ KLÄDER. HJÄLP!

Alltså, en av mina bra sidor trycker jag är att jag är bra på ta beslut. Jag går efter magkänsla och tänker ”Vad är det värsta som kan hända?” samt att jag tänker att man kan ju alltid ändra sig. Och det tar ju lite udden av att ha svårt att bestämma sig. Så det är bara att ta det som känns bäst och köra på.

Men nu, med kläderna. HJÄLP!

Inget känns riktigt bra och jag vet inte vad jag vill ha. Det ska vara snyggt, men samtidigt bekvämt. Lite sexigt, men inte visa för mycket. Osv. Inte klassigt brudigt, utan mer lite coolt. (Måste ju passa min tuffa personlighet, haha!) Gärna kanske lite hippie/boho-style. Men coolt. Och snyggt. Samt passa vid högsommarvärme.

Och just det. BILLIGT. Jag ska ha det EN dag, så jag vill inte lägga ner en massa pengar på en klänning som kommer att ligga och skräpa…

Hitills så har jag haft tre alternativ, och det är väl ett av dem som känns ok. En klänning får jag ha som backup (för sent att skicka tillbaka, beställde den i vintras), och den andra ska jag skicka tillbaka. Så då har jag en topp och en kjol. Kjolen känns bra, men är tveksam på toppen…

Men nu har jag två toppar, en kjol och en till klänning på väg hem.

Jag ordnar tydligen någon sorts budget-”Say yes to the dress”-show hemma hos mig. Någon som vill komma och se? ;-)

img_0454

Jag fick hem de rosa skorna och de är ju så fina… Dock blir jag tveksam där med. De är ju inte superbekväma… Men ändå inte så obekväma så att det hade vart ett lätt beslut att skicka tillbaka dem. Jag får ta helgen på mig och prova.

Min 20-kronors slöja från Ebay (skymtas på bilden) gillar jag dock mer och mer, så den kommer att få sitta på skallen på den stora dagen.

Hur gör man för att bestämma sig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *