Det är värt ett försök

Efter att Tuva vaknat efter att hon sovit middag så har hon vart väldigt seg. Hela vägen som vi gick till mamma och pappa så låg hon nedbäddad under sitt täcke i vagnen (jag försökte att vi skulle gå utan det, men det gick ju inte). Inte ens huvudet stack upp. Sen när vi var hos mamma och pappa så var hon väldigt kramig, pussig och lugn.

När vi gick hem igen vid 18-snåret (efter en mumsig middag, tack mamma!) så bäddade hon ner sig igen och väl hemma så myste vi och lekte med hennes prinsessor framför The City. Hon ville kika på Bamse, men när jag förklarade att mamma väldigt gärna ville se på tjejerna och på kläderna så fick jag det. Wiho! ;-)

När hon sen skulle lägga sig så skulle hon upp och kissa ganska snart. Och när jag sa ”Nej, men du kissade ju precis innan du skulle sova!” så blev det istället ”Men jag är bajsnödig!”. Efter mycket om och men, och mycket tjat ”Men jag är bajsnödig, FAKTISKT!” så fick hon komma upp. Men inte kom det nå på pottan heller.

Nu ligger hon och läser tidningar i sitt rum.

Kanske skulle ha aktiverat henne lite mer idag och inte ”bara” haft mysdag.

Jaja.

Det var ju en mysig dag, och hon är glad. Bara inte så trött. :-)

Önska mig lycka till. ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *