>Det är skor som gäller.

>

Det är mycket skor nu för tiden här i bloggen, men jag är otroligt inne på det (mer än vanligt) just nu. Skor, SKOR, skor, SKOR.

Men jag ville bara visa dessa också från Modekungen:

Priset är nedsatt till 399:- såg jag också. Inte illa!

Men så är det ju det där med att man ska ha användning för skorna man köper också… Så inget köp för mig inte! Jag har ju lite svårt att motivera mig till att trippa omkring i öppna skor vintertid… Och tur är väl det om jag vill hålla mig frisk!

Men snygga är de ju, och hade jag en mängd av pengar hade jag slagit till bara för att de kunnat stå och vara snygga i garderoben.

Nej, hörrni, det har vart en hård lång dag. Så nu blir det:

God natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *