Det är inte lätt ibland

Igår så blev vi lite tidigare hem från dagis än vanligt eftersom jag var tvungen att ta en tidigare buss hem så att jag hann hem med paketberget innan jag skulle hämta Tuva på dagis. Jag tror ju att hon skulle reagera lite om hon såg att jag kom till dagis med världens största Leklust-påse som det stack ut ett Pippi-hus ur. ;-)

Men iallafall, då passade vi på att åka förbi storasyster (min) och kusinerna (Tuvas). Och Erica och Tuva skulle självklart leka prinsessor och började rota i Ericas utklädningslåda (en sån borde jag fixa till Tuvis med… Så skoj de har med den!). Tuva är ju lite större än sin lite äldre kusin Erica, och när hon skulle försöka få på sig Ericas rosaglittrigaballerinas i storlek 25 så hörde vi en Tuva med gråten i halsen berätta för sin kusin:

”Men jag kan inte ha de här! Jag har alldeles för stora fötter… Jag har så stora fötter, jag har inte såna där små fötter! Det gåååååååår inteeeeeee!”

Min stora tjej drar ju 26:or nu. Och på vissa skor skulle nog 27:or passa också…

Det är inte lätt när det är svårt, eller hur är det man säger?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *