>Dermalogica frälst

>

Jag har verkligen blivit helt Dermalogica frälst. Det är ju sån grym skillnad på dom produkterna mot andra jag testat. Det går inte ens att jämföra. Speciellt rengöringen Special Cleasing Gel som helt beroende framkallande. Jag försökte snåla in en gång och köpte min gamla favorit från Nivea, men tusan, det gick ju inte! Ansiktet kändes ju inte rent! När man är van att få den där super rena och lena (hehe) känslan så går det ju inte med nå annat.

Men ja, det jag skulle komma fram till var att jag i början på förra veckan kände mig så himla ful (ja, det var en sån dag) och huden bara hängde och var grå i ansiktet, porerna var stora som vindruvor och samtidigt som huden var grå så var den också rödprickig. Så jag tänkte att jag nu var tvungen att boka in en ansiktsbehandling (har ju bara vart på en sen Tuva kom för snart två år sen). Sekunden efter kom jag på den briljanta idén att jag lägger pengarna på hudvårdsprodukter från min absoluta favoritmärke istället så kan jag ha ansiktsbehandlingar var och varannan dag! Yey!

Så, detta kom hem till mig i ett litet paket förra veckan:

Active Moist

Denna oljefria mjukgörare absorberas fullständigt och skapar en osynlig barriär mot fuktförlust. Silkesaminosyror i kombination med extrakt av kardborre och gurka balanserar talgproduktion och fukthalt i huden

• Förser huden med fukt utan att tillsätta någon olja.
• Jämnar ut och förbättrar hudstrukturen.
• Absorberas snabbt in i huden utan att ge någon synbar hinna.

Skin Hydrating Masque

Som ett glas vatten för huden! En oljefri fuktmask som ger nytt liv åt trött, fuktfattig hy. Spänsten återställs med en lugnande, återfuktande blandning av fräken, humle och pomerans. Idealisk som svullnadsdämpande ögonmask.

• Återfuktar en stram, fuktfattig hy. Reducerar fina torrhetslinjer och återställer spänst.
• Antioxidanter reparerar skador orsakade av fria radikaler.
• Växtextrakt dämpar och lugnar huden.

Skin refining masque (hittade ingen bra bild, och orkar inte leta… Men den ser ju lika ut som de ovan)

Bentonit- och kaolinlera suger upp överflödigt fett och orenheter från hudytan samtidigt som zink och mentol rengör på djupet. På så sätt motverkas uppkomst av akneutbrott och fet hy. Perfekt för den besvärliga T-zonen.

• Absorberar sebum och förbättrar hudstrukturen.
• Avlägsnar tilltäpptheter och förfinar porstorleken.
• Reducerar och förebygger utslag.

Jag har hunnit använda Active Moist, och den tror jag inte att jag kan klara mig utan i framtiden. Den djuprengörande masken har jag testat två gånger och det känns lovande.

Sedan tidigare har jag (förutom Special Cleasing Gel då) också Gentle Cream Exfoliant.

Och köper allt, det gör jag från www.donnabeauty.se.

Blev ett långt inlägg det här. Hehe.

Nu: SOOOOOVA!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *