Dermalogica Daily Microfoliant

Kanske borde en liten varning utfärdas innan, den här produkten är BEROENDE FRAMKALLANDE.

Jag var tvungen att klicka hem en ny Daily Microfoliant, eftersom min gamla (som jag köpte sist jag var på ansiktsbehandling i slutet på sommaren/hösten. Sen dess har jag använt den nästan varje dag, och den är helt otrolig för min hud. Speciellt nu på min känsliga gravidhormon hud, trots att det är skonsam så håller den huden ren och får bort gamla ”flagor”. Det är ju alltså en typ av scrub som du använder efter att du rengjort ansiktet.

Som sagt så är den beroende framkallade, svårt att få den där riktigt rena känslan utan. Trots att jag kände när jag började med min rengöring ”Special Cleasing Gel” från Dermalogica mig renare än någonsin tidigare, så blir man alltså ÄNNU renare, och mjukare (!) av denna. Andra skrubber jag använt har jag mest känt rivit och efter känns huden stram. Använder man ansiktsvatten efter också så ser man på bomullen att det inte finns ett spår av smink kvar.

Äntligen – en exfolierande produkt som gör huden ultralen, och som ändå är skonsam nog att användas dagligen! Detta helt unika risbaserade enzympulver mikroexfolierar grådaskigt slagg från huden och ger den en påtaglig och omedelbart synlig jämnhet och lyster. Ett botaniskt komplex förebygger och reducerar dessutom ojämn pigmentering som kan orsakas av exempelvis ålder, solexponering eller hormonell obalans.

• Avlägsnar döda hudceller vilket resulterar i en mjukare hud med mer lyster.
• Stimulerar cellförnyelsen och ger en jämn hudstruktur.
• Tillräckligt mild för att använda varje dag.
• Blekande ingredienser hämmar ojämn pigmentering.
• Aktiveras vid kontakt med vatten.

Det billigaste stället jag hittat den på är CDWOW (där det också är fraktfritt) och där finns den att klicka hem för 439:-. (länk)

Nackdelar:

  1. Visst att det är dyrt, och det svider ju lite i plånboken att klicka hem den, men om man ser hur länge min gamla hållit, och då har jag överdoserat x antal gånger, så räknar jag med att jag inte behöver köpa en ny förrens efter nyår om jag använder den dagligen.
  2. Kan ju tyckas som en himla procedur att skrubba ansiktet dagligen, och jag är verkligen inte den som är för långa skönhetsrutiner. Snabbt ska det gå! Men jag rengör ansiktet och skrubbar när jag ändå står i duschen. Man kan ju inte slösa tid på att göra en sak i taget, medans jag sköljer ur schampoot så rengör jag ansiktet, och medans jag sköljer av mig och ur balsamet så skrubbar jag. Så det tar ingen extra tid inte. :-)

 

Enjoy!

2 thoughts on “Dermalogica Daily Microfoliant

  1. Fri frakt gillas.. Var på väg att beställa från Donna Beauty igår, de har ju låg frakt. Men tur att jag inte gjorde det.. Nu är den Special Cleansing Gel på vä! Den är BÄST!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *