Decléor Clay And Herbal Mask

Ikväll maskas det. (och inte bara i ansiktet utan med disken också… Men den ska jag ta tag i så snart jag skrivit klart detta!)

Det är alltså Decléors Clay And Herbal Mask som jag har smetat in så omsorgsfullt (eller inte… ;-) ) i mitt ansikte. Jag beställde hem den masken för ett tag sedan och jag tycker att den funkar riktigt bra på min problematiska gravidhud.

Så här står det om den.

”Clay and Herbal Mask är en ört- och lermask som både renar och lugnar huden på samma gång. Denna Decléor ansiktsmask har en krämig konsistens som har en sammandragande effekt på förstorade porer och motverkar kvisslor. Decléor Masque A L´Argile Et Aux Herbes innehåller ginseng-extrakt som piggar upp huden och ger en klar och frisk lyster.”

Jag beställde min från cdwow (direkt länk här) där det som vanligt är billigast och dessutom fraktfritt! Men man får räkna med att leveransen tar sin lilla tid, sist tror jag att jag väntade 10 dagar. Lite väl långt för en otålig själ som jag, men det är väl värt de där insparade kronorna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *