>Dator jävel… Trodde jag

>

Jag som laddat för att blogga en timme efter att jag lagt Tuva och innan Desperate började igår, men det kunde jag ju drömma om. Jag trodde att våran sjuka (virus… haha) dator hade brakat ihop, men så läste jag nu hos Maja att det visst var Comhem som låg nere. Tur för dem att vi har dem gratis, för annars hade man ju blivit lite less…

Annars var dagen igår riktigt bra om man bortser från att Tuva tyckte att den började redan 05 idag igen. Först blev det en liten stadsrunda med en vaken Tuva som var förvånansvärts snäll, sen blev det en sväng förbi jobbet för att ge Tuva mat och hämta upp Emma och efter en liten prommis så somnar Tuva och jag och Emma åt lunch på Fröjas sal (vegetariskt) i lugn och ro. Sen på eftermiddagen så kom Carro hit på kaffe. Mycket trevligt!

Lite fler såna dagar tack, om man bortser från att jag var halvdöd av trötthet på kvällen och att comhem bråkade då. Men vad gör väl det i det stora hela?

Nu ska jag passa på att blogga igen lite från gårdagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *