Dåligt självförtroende…

Igår var det ju match, sista matchen för säsongen och det blev en form av seriefinal redan då eftersom båda lagen vunnit alla sina matcher hitills!

Och vi kammade hem segern med 1-0! YEY!

Men jag är så himla dålig, jag har haft sån himla otur den här vårsäsongen med tex halsfluss två gånger då jag missat en massa. Mitt självförtroende är verkligen i botten när det kommer till fotboll. På planen blir jag så osäker och rädd för att göra fel, och det märks ju så tydligt på mitt spel! För att det är när jag vet att jag kan som jag är bra. Och egentligen så kan jag ju! Jag menar, det är ju ändå div 5, och jag har ju spelat i div 3! Viserligen var det ju ett tag sedan, och då tränade jag som en tok men ändå.

Så himla tråkigt att känna så här bara… :-(

Men jag har tänkt att jag ska ut och springa en massa i sommar, så att jag iallafall kan lita på min kondition, för gör jag det så är jag ett steg i rätt riktning!

Pepp, pepp, pepp till mig.

0 thoughts on “Dåligt självförtroende…

 1. Pepp pepp till dig syster!
  Tror de va svårspelat där uppe igår också… bollarna kom ju inte direkt i mitten.. Vi får ha en massa fotbollsförfester i sommar ute hos er, då kommer vi säkert att pricka in formen, hihi =)
  Massa kramar!

  • Shit, världens bästa idé eller vad?! MEN, jag kunde direkt konstatera att våran tomt inte är någon ”fotbollstomt”… Eller iofs, vi får ju kondition av att springa upp och ner! Yey! Kram

 2. Jag skickar lite pepp till dig också :)
  Men det är väl så ibland, att det går både upp och ner. Vad vet jag, jag är världens latmask och tränar inget. Men jag bor ju i alla fall på landet och rör mig mycket ändå.
  kram

 3. Ännu mera pepp härifrån. Ska snöra på mig springskorna för första gången på lääääääääänge nu så vi får peppa varandra:)

  Du SKA få bilder på neos rum…men det har fungerat som gästrum hela helgen och har därför inte fixats iordning alls….och bara vita bilder känns ju lite oinspirerande;)

  Hör av dig om du hittar någon tid som skulle passa bra för besök….huset se förresten jättefint ut….det lilla jag set….lite avis här;)

  Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *