Dags att ta tag i dagen…

Idag är jag hemma från jobbet. Har galen huvudvärk och är galet slut också på det. Och jag har ju en liten räka i magen att tänka på, plus att jag ska vara ensam med Tuva hela helgen så jag lär väl ha lite krafter då. Efter sex intag av medicinen så borde det börja vända (sa mamma) och den sjätte tog jag imorse så… Ska be Simon köpa hem ett par liter utan Godmorgons järnjuice när han handlar ikväll också. ;-)

Hela förmiddagen har tillbringats i soffan framför tvn (kikade klart på The Hills boxen som jag glömt att jag hade avsnitt kvar på), datorn (bloggar + fixat med lite foton) och gjort klart det sista fotoalbumet till Tuva (beställde hem 288 (!!!) bilder till Tuvas album förra veckan, så nu är två nya album fyllda. Sju (7!!!) album har hon totalt hitills. Inte illa pinkat…).

Nu ska jag dock ta tag i dagen lite tänkte jag, dvs städa och plocka. Skönt att ha det gjort innan helgen.

3 thoughts on “Dags att ta tag i dagen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *