>Dagens stora och lilla

>

Idag begavs sig jag och Tuvisen till Gränby C, egentligen skulle vi haft sällskap av Annelie men hon ställde in så först tänkte jag bara vara hemma men sen höll jag på att smälla av av tristess (och att städa eller tvätta kändes inte heller så lockande) så jag gav mig iväg på en lång prommis själv. Och jag är glad att jag tog mig iväg!

Jag har inte spanat in hela nya Gränby C så det var ju skoj, h&m var en dröm för mig med barnvagn. Perfekt.

Lite shopping blev det också, men inte så mycket att visa här i bloggen (en duk, två teletubbisar eftersom Tuva saknat Tinky winky och Dipsy, träningsbyxor och strumpor, mat, och så var det nå mer ointressant har jag för mig) och så här såg vi ut!

Ehhh… trodde jag. Det går visst inte att ladda upp bilder just nu…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *