>Dagens stora (bökiga) och lilla

>

Det var faktiskt ett litet tag sedan det kom upp outfits här i bloggen. Jag gillar ju att spana på andras outfits och gå tillbaka i min egna blogg och kolla in mina och Tuvas gamla outfits så…

Så här har vi sett ut idag:

  • Klänning med inbyggd body från Lindex (dop-present från Frida)
  • Strumpbyxor från h&m
  • Lite för små strumpor från Trumpette, men de är perfekt som "steps" (julklapp från gudmor/faster Sara och hennes Adam)

Jag passade på att fota när jag ändå låg på golvet och lekte med Tuvisen.

  • Sammetsfodral från Monki
  • Prickiga strumpbyxor från h&m
  • Basker från h&m
  • Fuskpäls från h&m young
  • Grovstickad kofta från h&m (som blivit grymt formlös efter bara ett par tvättar… Damn it.)
  • Knähöga stövlar från h&m
  • Nya favoritväskan från Nuknuk ("ny k*k" säger Simon och tycker att det är JÄTTE roligt. Tok.)

Jag höll på att bli tokig på mina kläder på vägen ner på stan, för det första så var det ju AS halt ute, och att det var sandat hjälpte ju inte utan det var mer som att det var ett lager med kulor ovanpå blankisen också. Sen så korvade mina kläder upp sig hela, hela, hela tiden. Jag höll på att krevera! Klänningen kröp ju lite väl oanständigt högt upp på låren och den tjocka koftan lyckades korva upp sig under jackan. Bök.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *