>Dagens oufits, nytt i garderoben, cykeln och fotbollsträning

>

Japp, här kör vi ett fyra-i-ett-inlägg. För jag är dödstrött.

Vi börjar med Dagens outfits och nytt i garderoben:

  • Topp fyndad på Nellys rea som kom hem till mig i ett paket tillsammans med ett par Cheap Monay chinos igår. Toppen kommer från Only tror jag, och den är helt suverän. 

  • Jeansleggings från Lindex barnavdelning

  • Nitarmband som är gammalt som gatan

  • Flätat armband med hamsahand från Nelly (också ett reafynd, men ett gammalt sådant). 

Så fortsätter vi med Dagens outfit och CYKELN:

  • Grå tunika från h&m
  • Jeansleggings från Lindex
  • Kofta (julklapp från Slemmis) från h&m
  • Strumpor (på händerna?! Satt de inte nyss på fötterna?!) från h&m.

Men ÅH, så Tuva är glad och stolt över sin cykel! Det riktigt lyser om henne. Sen är det ju en annan femma att det tar längre tid att klä på henne på morgonen när hon cyklar… Och att hon inte alls vill kliva av för att gå till dagis… 20 min sen till jobbet blev jag imorse, och jag brukar ändå vara ca 15 min tidig om allt flyter på som det ska.

Annars så har jag vart på fotbollsträning idag, vet inte hur smart det var med tanke på att det börjar göra ondare i min hals igen… Men, men! Det var kul iallafall. Trodde att det skulle bli min första på grus för iår, men icke då. Vi fick gå ut på gräs! Wiho!

Nu ska jag fortsätta läsa i min sega bok om Gucci-familjen.

Natti, natti!

2 thoughts on “>Dagens oufits, nytt i garderoben, cykeln och fotbollsträning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *