Dagens lyx

Simon sa igår när han kom hem vid 18.45 (han kom hem vid den tiden i måndags också… Vanligtvis brukar han ju komma hem åtminståne runt efter 18, men de där minuterna är ju viktiga minutrar… Tuva lägger sig ju vid 19): ”Imorn hämtar jag Tuva på dagis!”

Och det innebär ju att jag inte måste stressa ut till dagis direkt efter jobbet utan kan unna mig en liten tur på stan. Yey!

(Och ja, det är mitt val att hämta varje dag på dagis… Simon skulle mer än väl byta någon lämning i veckan mot en hämtning, men jag tycker det blir så drygt med lämningarna när jag inte har körkort och ett jobb att passa tider till. Dagis ligger ju en bit ifrån och bussen går ytterligare en bit från dagis)

Happy mama.

One thought on “Dagens lyx

  1. Ja det smittar ju väldigt lätt. Det e därför man inte ska ut till matbutiker och sånt med nyfödda. I alla fall så tror jag att det var Jag som smittade henne. Hade sjukt mycket hosta och hög feber när hon föddes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *