>Dagens lilla shopping från h&ms barnavdelning och min lilla vilde

>

h&m’s barnavdelning så kan man göra riktiga fynd. Jag har ju bland annat min lilla fuskpäls för 298:- och en hel del annat. Och idag när jag och Carro var förbi där en snabbis så fastnade jag vid accessoar-avdelningen. Detta var mina fynd jag kom hem med:

Det var väl kanske inte meningen att lilla vilden skulle ha hårbandet, men visst var hon söt? Söt som sockergröt tycker jag, men jag är ju rätt partisk… Haha! Ett 3-pack strumpor fick åka med också, jag hittade precis den rätta varianten.

Sen blev det även ett silverskärp med hjärt-spänne, även de små hålen att fästa i är små hjärtan. Gulligt och billigt, 49.50:- fick jag betala. Något annat som var gulligt och billigt var pärlhalsbandet för 29.50:- och rosetten för 14.50:- (har jag för mig, kan vara någon krona dyrare…).

Det är verkligen en liten guldgruva det där. Nu ska jag fixa lite thé och sen blir det mys med lussekatter (dom kommer att ta slut fort de där lussekatterna… Mmmmm!) framför Wallander. Lovely!

Fasiken förresten vad jag vart på bra humör den här helgen, det var länge sen jag kände mig så här… GLAD. Kan det bero på kommande födelsedag och jul kanske? Vädret är det ju då inte.

Hoppas ni har en fin söndags-kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *