Dagen och dagens

Så här har jag sett ut idag:

Linne från h&m – Shorts från Zara – Ballerinas från Skopunkten – Armband + solisar köpta i Barcelona – Väska från Primark

Fullt upp idag. :-) Hade häsloundersökning via jobbet på förmiddagen, på lunchen så blev det en macka på en uteservering tillsammans med bästa Carro och Annelie. Mycket trevligt, mysigt och bebisprat. Efter jobbet så var det fullt ös till dagis för att hämta mitt hjärta, sen cykla hem och på vägen köpa jordgubbar. Snacka om jag är glad för att de ställt upp ett stånd som ska stå här i byn HELA sommaren (de som står där och säljer ser däremot lite mer missnöjda ut, haha!)!

Så var det laga mat, äta efterrätt och kika på Tuvas stensamling, sen städades det i förrådet och jag rotade fram tre fullproppade kartonger med bebiskläder som jag nu gått igenom… MYS! Vikt ett ton tvätt har jag också hunnit med.

Men nu ska jag hänga tvätt och packa undan bebiskläderna som jag rivit upp. Storlek 50-56 ska tvättas och stoppas undan här inne och de i större storlekar får åka tillbaks ut i förrådet.

Och klockan är 22.12 nu… Gah, egentligen borde jag väl sova…

Ciao!

2 thoughts on “Dagen och dagens

  1. Haha, har du inte sett den förr? Den är ju större än så ;) hihi, vet inte vad jag ska göra av allt utrymme bara.. haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *