>Dagen idag

>

Just nu sitter jag och dricker kaffe, en lite trött Tuva ligger och myser på ett berg av kuddar framför Teletubbies. Det är det enda riktiga sättet för henne att ta det lungt ett tag. Annars är det fullt ös! Så tacka vet jag Teletubbies.

Sen får jag nog sluta att använda mjukisbyxor också, Tuva kommer ju och ska resa sig upp (hon reser sig upp mot ALLT nu), men mjukisbyxorna åker ju av när hon drar i dem och hon faller… Inte bra. Att vara barbent är ju inte heller så bra förresten, för då har man klös-märken längs med benen.

Nu står hon helt plötsligt mot min rygg (jag sitter på golvet alltså), bankar på ryggen, drar i håret och i mitt halsband. Trevlig unge det här. Haha!

När det är dags för Tuva att sova (12.15) så ska jag lägga henne i vagnen och gå ner en sväng på stan. Då borde jag få ca 1,5 timme med en sovandes Tuva och spana lite mer fritt.

Så kanske jag tar en sväng förbi jobbet och hälsar på också. Har ingen lust att sitta hemma och tråka idag.

Igår var förresten jag och Carro ut på en powerwalk, den här veckan startar vi ju vårat nyårslöfte. Att träna mer och regelbundet. Minst två pass på friskis och en powerwalk i veckan. Det är ju inte helt omöjligt.

Aja, luddigt inlägg. Nu kommer Tuva krypandes igen, dags att avsluta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *