Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 24 ska jag skriva om vad som får mig att gråta. Så det värsta jag vet kan jag inte ta nu.

Men något som gör mig upprörd alltså… Eller ALLT som gör mig upprörd? Jag kanske ska mer ska skriva en lista än att gå in på djupet på en sak. Hm…

Men ja, jag har några saker som gör mig upprörd men inte så ledsen att jag gråter, och det är detta (bland annat):

  • När jag har himla rätt och folk inte förstår det. Jag är inte en sån som behöver ha rätt hela tiden, jag behöver inte få min vilja fram eller göra på mitt vis alltid. Jag kan gärna göra på någon annans vis om det är viktigt för den personen. Men ibland har jag HIMLA RÄTT. Så rätt att jag inte kan förstå hur någon kan vara emot mig? Då kan jag bli lite upprörd för att jag inte får min vilja igenom. Helst direkt.
  • När folk blir sura på varandra och säger upp kontakten hur som helst, speciellt inom släkten och motparten inte ens har en aning till varför det helt plötsligt är kaos. Och att man pga av att man är sur på en så säger man upp kontakten med alla? Folk som ännu mindre har en aning om vad för fel de gjort. Det skulle till MYCKET för att jag skulle säga upp kontakten med någon. Speciellt inte inom min släkt! Jag hoppas att jag aldrig behöver gå igenom något sådant med mina systrar eller bröder! ♥ (Arga på varandra har man ju dock all rätt till att vara :-) )
  • När folk verkar tro att jag inte jobbar så hårt som jag kan (hemma och på jobbet) och ger mig pikar eller klagomål. Som när Simon klagar på mig hemma, när jag vart hemma och gjort massa han inte ens märker och han nyss kommit hem och slängt sina skitiga strumpor på golvet ( ;-) ), eller när man pysslar och donat och fixat så att man kan komma och jobba trots sömnlösa nätter, sjuka barn osv så får man höra att man minsann aldrig är där… Typ.
  • När man förstör helt nya saker.
  • Folk som jobbar i serviceyrken och är helt drygt otrevliga. BYT JOBB FÖR I HELVETE.

Ärsch, nu är det dags att sluta den här listan innan jag blir upprörd på riktigt. Hahaha!

Nope, jag ska gå och göra en brasa istället. Wish me luck, våran ved är kass. Skulle huset börja brinna så skulle veden i kaminen fasiken stå kvar. Möjligtvis lite bränt i kanterna men ändå helt intakt. Ännu en sak som visst gör mig upprörd. ;-)

Hörs!

One thought on “Dag 22 – Det här upprör mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *