Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Min favoritfödelsedag är ju självklart min egen. Jag är ganska löjlig när det kommer till min födelsedag, jag gillar verkligen att fylla år! Och tur är väl det, för det tar ju lite udden av åldernojan när man VILL fylla år. ;-)

Fast iofs, Tuvas födelsedagar är ju grymt roliga de med. Nästan så att de snart kanske kommer att gå förbi mina egna? Skit kul med leksaker i presenterna ju!

Ett litet mysigt födelsedags minne jag har är min första födelsedag som jag firade tillsammans med Simon, då vi vart ihop i knappt två månader. Jag fyllde år en måndag och hela helgen hade jag firat rejält, utgång fredag + lördag + kalas och grejer. Sen när själva födelsdagen kom så kändes det så himla tomt. Det är ju IDAG jag fyller år ju! Det är ju IDAG jag ska fira. Jag åkte hem till Simon efter jobbet och då hade han köpt tårta och satt i ljus som brann… Jag blev så glad att jag hade lust att gråta en skvätt. Man hade ju inte så höga förväntningar på killar på den tiden… ;-)

Att han dessutom hade väckt mig på morgonen med sång, frukost på sängen och paket gjorde mig ju inte mindre kär direkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *