Dag 15 – Mina drömmar

Jag kastar om lite här och tar Dag 15 idag istället för Dag 14 eftersom Dag 14 är att man ska visa vad man hade på sig idag och jag har bara strosat runt i myskläder eftersom jag vart hemma med hängig Tuva.

Så, det blir ”Mina drömmar” istället.

Först tänkte jag att jag skulle ta vad jag drömmer om på nätterna, men det skulle ju bli en bok i bibelns size och sen skulle nog det komma lite folk hit och hämta upp mig för att spärra in mig på psyket. Och det vill man ju inte.

Så, jag kör mina drömmar i form av vad jag drömmer om i framtiden istället. Ok? :-)

Jag har aldrig haft så stora drömmar, utan jag har alltid mest kört på och hitills så har det ju lett mig in på en väldigt bra väg tycker jag. Det jag drömmer och hoppas på att jag ska vara lycklig i mitt hjärta. Och vad som gör mig lycklig är väl mycket upp till min hjärna att fixa. Att jag ska vara lugn, harmonisk och känna att tiden räcker till. Att njuta av de små stunderna och uppskatta det bra livet jag har!

Sen är det väl klart att jag drömmer om mer ”materiella ting” också. Jag drömmer om en klädkammare, om att fixa ”klart” i vårat hus, utbyggnaden, fixa klart på tomten, utlandssemestrar, härliga sommarkvällar, SOMMARDAGAR, vintersemestrar, förnya garderoben, SKOR, gå ut och äta på restaurang, weekends i storstäder, få skratta så att man får träningsvärk i magen, utvecklas mer inom jobbet, komma igång med träningen, vinna några miljoner, att Tuva ska börja sova hela nätterna varje natt osv.

Men inget av det har ju något värde så länge man inte har den där grund lyckan, och den är ju helt upp till mig själv att fixa. Och det är den jag drömmer om. :-)

Sen HOPPAS jag för allt i världen att det aldrig någonsin händer någon något i min stora familj, min lilla familj eller Simons familj. ♥

Är jag ett flum eller vad? ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *