Dag 11 – Mina syskon

(Ja, jag vet att inlägget är väldans sent, dag 11 var ju i lördags men då var det liksom fullt upp och igår så var det seeeegt).

Hehe, med tanke på att jag har 9 syskon så finns det ju en risk för ett vääääääldans långt inlägg här. Men jaja, det är bara att börja och beta av…

Här kommer mina syskon!

Malin -79: Min enda storasyster och en av mina bästa vänner! När vi var små så har jag en känsla av att jag gick henne på nerverna rätt så mycket, men vad jag kommer ihåg så var hon en tuff storasyster som lärde mig en massa och som jag helst av allt ville hänga efter. :-) Nu bor vi bara några 100 meter från varandra och det är jag väldans glad över! Malin är gift (fast vi väntar fortfarande på den där bröllopsfesten…) med hennes Erik och hon har 4 barn, varav jag är gudmor till de tre grabbarna. :-)

Micke -84: Min stora lillebror! Lång som sjutton är han, över 195 till och med? Jag vet inte jag. Jag minns bara den dagen då han uppenbart hade växt om mig och Malin… Vi retade honom som satan och han tog helt enkelt och bar upp oss (ja en i taget) och ställde oss i vattenspridaren! När vi var små så var vi tajta som sjutton och lekte mycket tillsammans, vi delade ju till och med rum tills jag gick i 8:an tror jag. Varje kväll laddade jag upp med alla prydnadskuddarna vi hade i våra sängar (som även fungarde som en lång soffa då de stod med fotändan emot varandra) och sen kastade jag en efter en på honom när han började snarka. Hihi. Numera bor Micke med sin fästmö Madde i ”grannbyn” och de har två barn tillsammans.

Emma -86: Haha, här finns det mycket att skriva. Då vi jobbar tillsammans så är ju Emma det syskonen som jag spenderar mest tid tillsammans med. Och Emma är nog den person som jag skrattar mest tillsammans med. Haha! Våran humor är inte att leka med när vi sätter igång. Haha, gud jag sitter ju här och skrattar bara jag tänker på henne. Förutom att jobba i hop så har vi ju också spelat flera år fotboll ihop och i somras så åkte vi även till Barcelona tillsammans och i vår åker vi till London! Emma bor inne i stan och är också en av mina bästa vänner.

Maria (Mia) -88: Mia är som ”minstingen” av oss stora barn om man kan säga så? När vi var små så daltade vi mycket med henne och jag tror hon tyckte det var rätt skönt. Hihi. Mia har nu världens sötaste Zacke (Zackarias) som är född samma år som Tuva och flyttade in till stan och ihop med Zackes pappa precis nu i veckan. Sen skulle man väl kunna säga att hon är en partyprinsessa med en galet proppfull garderob. :-)

Tim -91: Haha, Timpor, vad säger man om honom? En partykille som minsann aldrig skulle binda sig tidigt, men sen föll som en sten för sin söta Kim (Tim&Kim, Timpor&Kimpor, hihi!) som numera också bor hemma hos mamma och pappa ute i Tims förråd (ja, pappa byggde om förrådet till ett rum). Annars så tänker man väl mest på tokungen med blond kalufs som for runt som en galning. Vid 2 år cyklade han utan stödhjul och var kan kanske bara 3 år när han åkte slalom hur bra som helst och dessutom åkte upp själv i ankarliften? Galet bra på fotboll var han också, men jag tror inte att lagsporter passar Tim som helst ska gå sin egen väg… :-) Eller roligaste minnet är ju när Tim hade rymt (var han 1,5 år då kanske?) och farit ut i fårhagen… Vi såg bara att en hel skock med får jagade något ute i hagen… Haha!

Linnéa -93: Mamma brukade alltid kalla mig för prinsessan hemma, och är det någon som tagit över den titeln så är det nog Linnéa. ;-) Hon var nog världens sötaste barn när hon var liten, hon var liksom sådär ”docksöt”. Annars så är hon ju också en partypingla som är helt sporttokig, men för lat för att sporta själv så hon kikar och hänger med i allt som går på tvn… ;-) Och när hon inte tittar på sport, ja, då kikar hon på världens sämsta skräckisar istället. Haha!

Philip -95: Philip är en galenpanna och klassens clown. Helst håller han sig lite i skymundan så att han ska slippa göra något… ;-)

Julia -97: Julia är sin egna. Hon gör som hon vill och är rättfram. Och otroligt duktig! Hon har hjälpt mig massor med Tuva. :-) Tuva påminner dessutom mycket om henne i humöret. Antingen är de underbarast och duktigast, eller så är de helt tvärsemot. Haha!

Ville -05: Ville är den lilla bortskämda sladdisen. ;-) Världens snällaste och gulligaste lilla kille!

Oups, tiden rann iväg, därav lite text på de sista syskonen. Men nu är fikat slut! Ni får nöja er med detta… ;-)

♥Mina syskon♥

2 thoughts on “Dag 11 – Mina syskon

  1. Hihi, roligt att jag typ också skrattade när jag läste vad du skrivit! Så himla sant ju! =) Är så glad över att jag har dig ska du veta! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *