>Chips är väl bra?

>

Sitter här framför datorn och det känns som att klockan är snart midnatt, men klockan är ju bara snart nio. Simon har redan gått och lagt sig, han var trött efter gårdagens partaj plus att han haft Tuvisen massa idag (har vart i lekpark, på biltema och handlat på Gränby C och Tuvisen var så snäll hela tiden! När jag tittar ut genom fönstret så ser jag Simon komma och köra vagnen med varorna i, Tuva går brevid och håller honom i handen och nussen i den andra och ser ut att tycka att hon är störst i världen) så att jag fått vila.

Vill ju verkligen inte bli tokdeckad nu! Simon har ju ingen möjlighet att vara hemma från jobbet den här veckan eftersom de har SJUKT mycket att göra (snarare så att det måste bli massa övertid varje dag)och det dessutom är sista veckan innan vi går på semester. "Yeah!" som Tuva skulle sagt och sträckt händern upp i luften. Det är sånt hon får lära sig av sin gudmor Carro.

Nej, nu ska jag se om jag kan ta något att äta. Misstänker att det finns en chips-påse i skafferiet…  Chips är ju bra mot förkylningar har jag hört, fullproppade med c-vitamin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *