Byxor man borde prova och en tunika jag vill ha

Jag hittade ett par riktiga snyggingar till byxor hos Nelly:

Det är alltså de svarta som jag är sugen på, men de finns i beige också. Dock så är det ju såna som måste provas först känns det som. Jag är ute efter någon typ av sådan modell på byxa, men det får absolut inte vara för mycket häng. Bara lite lagom som gör dem sköna… Ursött med rosetten iallafall! 549:- kostar dom.

Tunikan slängde jag med också, har spanat på den ett tag. Såg den i en blogg häromdagen också och den såg ännu finare ut i verkligheten. Eller iaf på henne (om jag hade kommit ihåg bloggen så hade jag kunnat länka…) Så fin! 299:- kostar den.

Men jag har webbshoppingsförbud. Jajamensan!

2 thoughts on “Byxor man borde prova och en tunika jag vill ha

  1. gina tricot har något liknande par byxor!!! jättesköna och sitter fint runt höfterna. tyvärr verkar de inte finnas på webshoppen ser jag nu, men fråga i affären annars! de jag hittade finns i svart, har guldiga knappar på sidorna och när man knäpper byxorna blir det som ett pressveck typ eller hur jag nu ska förklara.. haha.. priset låg nog runt på 300 kr, högst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *