Bygget del 2 av 3 – SOVRUMMET!

Så kul nu när man börjar se att det händer grejer. När Simon var uppe på vinden och donade med luftspalter osv så kändes det mest drygt att han var ute och byggde, men nu vill jag bara att han ska bygga mer. ;-)

Sovrummet kommer troligtvis ha vitpärlspont som en fondvägg på väggen längst bort som sängen ska stå mot, sen på väggarna blir det antingen en grå eller mild grön tapet. Bakom dörren kommer Simon ha sina garderober och jag kommer gå in till min klädkammare till vänster. Direkt till höger kommer vi ställa in fina vita skrivbordet (innan balkongdörren). Sen ska vi bygga en liten balkong utanför, det är grym utsikt och GRYM kvällssol. Kommer bli så mysigt! Tänk att vi kan sitta där och ta ett glas vin en sommarkväll i solen när barnen sover… ♥

Här är utsikten från fönstret en kall vinterdag:

Tittar man till höger har vi utsikt över ”byn” och tittar man till vänster så ser man ut över vidderna. Eller åkern kanske är en bättre beskrivning. ;-) Vi måste nog kapa lite i buskaget utanför sen också, annars kommer vi kika in i löv mest i sommar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *