4 thoughts on “Byggdag!

 1. Hej Sara! Tack för en härligt inspirerande blogg! Har du nå bra tips till ett preggo (v. 34) om hur man skall klä sig ytterklädesmässigt såhär innan bf? Börjar bli kallt nu och jag har inte gärna lust att inhandla helt ny jacka för bara en o en halv månad, men inte heller lust att gå som en tattare ;) Hur går du klädd sista tiden?
  Kram

  • Tack för din kommentar! :-) Ponchos kanske är det ultimata plagget som inte kostar så mycket att köpa? Jag har en från förra året och en som jag köpt nu. Då kan man ju ha en uppknäppt jacka eller tjocktröja under. Annars så har jag faktiskt två kappor som är väldigt vida och utställda i modellen sen tidigare som jag kan köra på. :-)

   Jag har inte heller lust att köpa ny jacka bara för några veckor liksom! Minns att man är rätt less på gravid-anpassade plagg när magen väl är borta sen. Jag gav bort mina jackor jag använde mest sista tiden jag var gravid med Tuva för jag kunde inte använda dem efter, kopplade bara dem till att jag såg gravid ut. Lite dumt så här nu när man är gravid med nummer två… ;-)

   Men som sagt, mitt tips är nog ponchos. Och de tror jag man kommer vilja använda efter också, det är ju väldigt ”inne” i höst.

   Lycka till med kläderna, och spännande nu med en liten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *