Bye bye napparna!

Idag hände det.

Det som vi pratat om så länge, och som mamman och pappan har dragit ut på… Idag ska Tuva sluta med nappen!

Först tänkte vi att hon skulle sluta när hon fyllde 3 år i april, sen så blev det uppskjutet på semestern. Men då hade vi inte ork att ta det… Men sen hon började på förskolan igen så har hon inte haft nappen mer än till natten eftersom hon slutat sova på dagen i samma veva. Och för någon månad sen så såg hon en luftballong till MyLittlePony, så då har vi pratat om att hon kan få åka in och köpa den för sina nappar.

Så idag kände sig både mamman och pappan redo för att ta en konflikt (nu när hon inte sover på dagen så är hon mega trött på kvällen, vilket gör hela grejen aningens lättare, och vi vill ju ha henne fri från napp innan lillasystern kommer) och Tuva ville jätte gärna åka in och köpa luftballongen.

Så, sagt och gjort. Nu ligger hon och ska somna, lite gråt har det blivit hitills (men ungefär bara 1/1000-del av vad jag räknat med) men nu har det vart tyst ett tag… Vågar dock inte ropa hej än.

Luftballongen var en hit! Den har gått varm här hemma. Fast största favoriten var nog ändå draken Spike som sitter högst upp. :-)

Nu ska jag gå och kika till henne tror jag… Eller nja… Kanske ska vänta ett tag för säkerhetsskull.

Ett par jobbiga nätter räknar vi med. Tur att jag är sjukskriven. ;-)

Önska oss lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *