Busy sunday = me like!

Idag har det vart fullt upp.

06.45 skriker klockan (Tuva) innifrån sitt rum ”Jaaaaag viiiiiiiill gåååååå upp NUUUUU!!!”. ”Ja, men gå UPP då!” svarar jag. Så sen kommer världens sötaste 2-åring och förklarar att hon vill se på Emil.

10.00 drar vi iväg och röstar och pratar med min supersosse till pappa som stod och delade ut lappar vid vallokalen.

10.25 så åker vi förbi hos mamma för en kaffe och hämta de saker som jag glömt dagen innan. Det första lillebror Ville 4 år säger när jag kommer är ”Vad har du glömt nu då Sara?”. Han känner mig för väl… ;-)

11.00 springer jag förbi världens bästa ”Titt” och hämtar upp kantareller som jag fick innan vi åker hem.

11.28 gick bussen in till stan (pappan fick vara hemma med barnet).

11.50 möter jag upp Carro och världens sötaste Minna för shopping och lunch på stan. Härligt och välbehövligt. Känns som jag gjort på tok för lite som jag tycker är kul, och på tok för mycket vart ensam hemma med Tuva på senaste (och mer blir det ju då karlskrället har både rollspelshelg och amsterdamresa inbokat. Kanske eventuellt också en Tysklandsresa med jobbet.)

15.00 hämtar Simon upp mig på stan.

15.15 så springer jag in på ÖB och fyndar en urfin cerise overall till Tuva för 299:-

15.35 så blir det storhandling på Gränby C (Kvantum alltså) för Simon medans jag och Tuva hänger runt och kikar på saker.

16.20 är vi hemma igen. Snabbt fixa kantarell stuvning för…

17.20 dyker bästa storasyster Malin upp med familj för kantarell (för de stora) och ostbågs (för de små) partaj.

19.00 är det flera trötta små här och familjen Hult-Willén åker hem för att natta sina och Simon börjar natta vårat lilla troll medans jag målar sista varvet i taket i hallen.

19.35 svartnar det för mina ögon och jag slår sönder lampan som jag lyst upp allt med. Skit, då det är ca 10 min målning kvar… Kanske ska ta tag i det så snart huvudet slutat snurra (jäkla yrsel).

Hörs snart igen tror jag. Har ju en del jag vill visa… :-)

So long!

One thought on “Busy sunday = me like!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *