>Brrr och host

>

Som vanligt är det kallt här i lägenheten, men idag har jag äntligen ringt om det och det har till och med vart en här och tittat på det. Det ni! Men han kommer tillbaka på onsdag, för vi hittade inget litet skåp/lucka/ventiler/någonting i skrubben där man kunde skruva upp värmen.

Sen har jag fått hosta och känner mig allmänt lite risig. Hostade upp en mindre trevlig bit slem för ett tag sen. Ursch och blä.

Men annars så har det vart en bra dag, Tuva och jag har myst och donat här hemma. Lill-tjejen och jag.  Men hon är inte så liten längre! Hon kryper efter mig och "hjälper" till.

Nu somnade hon efter inte så mycket jobb, jag som brukar ha så svårt att lägga henne på eftermiddagen! Hon ville inte somna i hennes säng, men vi låg och myste på våran ett tag och hon blev tröttare och tröttare och till slut stängde hon de stora blå utan att ens vara sur. Wiho! Hoppas hon sover minst en timme nu. Det brukar behövas…

Nej, nu ska jag koka dagens fjärde kopp med rött blåbärs thé så kanske jag kan få tillbaka rösten också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *