>Brills från Le Specs

>

Jag tror jag har hittat mina ultimata solbrillor nu. Dessa vill jag ha!

De kostar 499:- och kommer från Le Specs och finns bland annat hos Nelly.

De är ju dyra, men inte så dyra så att det inte skulle funka. Och jag har faktiskt vart duktig och haft koll på mina solbrillor och inte tappat bort så många. De enda paret som förvunnit på senaste kanske 7 åren (?) är ett par pilotisar som Simon lånade och hade på sig när han hoppade bomben ner i vattnet. Smaaaaaart. Så de ligger på ålandshavsbotten, men det var ju inte mitt fel faktiskt.

De är ju i en klassisk modell så de kommer ju funka flera år, och jag skulle ju faktiskt vara rädd om dem. Frågan kan ju vara om jag verkligen passar i dem?! Hmmm… Det är ju inte värsta flashiga modellen som sagt så de borde ju funka. Jag vill ha!

Nu ska jag leta rabattkoder till de ställena de säljs på.

So long!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *