Borta underbart men hemma bäst

Nu är vi hemma igen. Borta underbart men hemma bäst? Visst är det väl alltid skönt att komma hem trots att man haft det hur bra som helst borta?

Och tur är väl det. :-)

Vi har iallafall haft ett par underbara dagar i Söderbärke. Tonvis med god mat, och en Tuvis som har det hur kul som helst med sin farmor och farfar. Och faster Sara så klart! :-) Dessutom fick vi ju mysa med lilla nyaste gullungen Ellen.

Jag har dessutom mått förvånansvärt bra (lite små illamående och kvällstrött, men det är ju bra!) förutom idag, resdagen. Puh.

Så har vi hunnit vara hemma och påskfika lite med min familj också. :-)

Jag har fotat en massa fina (hoppas jag) bilder i Söderbärke, men jag har inte hunnit ladda in dem än. Får bli ett projekt för imorgon.

Nu ska vi kika på film.

Hoppas ni haft en lika bra påsk som jag*!

*Bortsett från att jag inte fått den minstaste minsta lilla påskpresent eller påskägg (pik till Simon som glömt min påskpresent på jobbet… ;-) ). Tuvisen har däremot blivit bortskämd och det är ju minst lika skoj iofs! :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *