Bokstavsvimplar hos Lilla Enja

På några olika inredningsbloggar så har jag sett som bokstavsvimplar (nu hittar jag dock inte inläggen och kommer inte ihåg vilken blogg så blir svårt att länka…) där man kan fästa ihop bokstäver och jag blev något glad när jag såg att de hade dem hos Lilla Enja här i stan.

Så idag blev det en premiärtur till Drottninggatan 5 för att spana in dem. Tyvärr hade inte kvar några, men den gulliga tjejen som har butiken beställde hem åt mig ändå. Helt utan köpkrav. (Fast jag kommer ju slå till… :-) )

Visst är de häftiga! Här finns de i Lilla Enjas webshop. Pris 159:-.

”Varje paket innehåller 83 bokstäver, symboler och små klamrar så att du kan författa din alldeles egen ordbanner. Rolig inredningsdetalj, fin som dekoration till festen eller som ett annorlunda sätt att lämna ett meddelande till någon.
Finns i tre olika färg utföranden.”

Men jag deppade inte över att de inte fanns, jag pillade på allt i lilla butiken en bra stund (de har hur mycket fint som helst! Nästa stadstur måste det bli ett besök igen… Jag som är barninrednings- och leksaksbesatt… :-) ) och kom till slut ut med fint mönstrad washi-tejp till Tuva så att hon kan tejpa upp sina teckningar på väggen (hon blev super nöjd!) och den här nappburken till Isak:

Den har jag spanat in hemma hos Carro och jag tycker att den är så söt!

6 thoughts on “Bokstavsvimplar hos Lilla Enja

  1. Jag vill också ha bokstavsvimplar ju.. Känner mig så himla förvirrad just nu bara.. 1000 saker som jag ska spana in eller måste köpa. Och sen glömmervjag bort.. Lite kommer jag kunna bocka av imorgon på Ikea iaf. Godnatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *