Bök-bebis

Åh, jag har visst svårt att komma till ro ikväll. Kan kanske bero på att jag segat två dagar i rad och mest fokuserat på vila kanske? Men imorn blir det ju full rulle igen.

Men, lilla lugna lillan i magen har visst förvandlats till en bök bebis. Gud så hon håller på! Tror att det är hon som framkallar mycket av sammandragningarna. (Schyssta barn jag har ;-) ) För det är liksom bök, bök, super bök, super sammandragning, bök, bök, super bök, super sammandragning, bök, bök, ja… Osv. Ni förstår nog vad jag försöker komma fram till. Ibland känns det som att hon tar spjärn med ben och armar innåt i kroppen och trycker ut med ryggen.

Kanske försöker hon också bygga ut sitt lilla hus?

Riktiga kickar får man där innifrån nu för tiden också. Och trycker man lite på magen, tex lägger armen över för att vila den så får man direkt sparkar. Hon vill inte att man trycker ihop ’na. Lillan har ju vart så lugn i magen fram tills nu. Då kunde man känna rätt mycket sparkar en dag, sen kunde det vara lugnt i några dagar (dvs man kände bara någon spark om dagen) innan hon sprattlade lite mer någon dag senare.

Kanske är det inte en så lugn bebis som vi först trodde?

Nope, nu är det sängdags säger Simon. Bara att lyda. ;-)

Godnatt!

4 thoughts on “Bök-bebis

 1. Hehe, bygga ut :) men jag tycker det låter så mysigt! Längtar till vår lilla groda gör mer väsen av sig! Jag känner ju hur det rumlar runt men det ska bli kul när även sambon kan känna.

  Vår bebis blir förresten en decemberbebis (4:e) istället! var på UL förra veckan och allt såg fint ut! :)

  Ha en härlig dag!

  • Åh, decemberbebisar är ju bäst! (Jag är född den 19:e ;-) ).

   Ja, det är faktiskt mest mysigt med bökandet. SÅ farligt är det inte, bortsett från sammandragningarna. Värre var det när jag väntade Tuva, hon hade disco i magen varje kväll fram tills runt 01-02, fick liksom ligga och hålla i magen för att hon skulle lugna ner sig och jag skulle kunna somna. Men hon är ju en liten crazybaby också. Hihi!

 2. ha ha ha, ja det kanskr är jag som har litet huvud? ;)
  Jag måste ha 75F nu, lite skillnad sen innan..men jag är fortfarande supernöjd. Tyvärr är det högra lite (aningen) större och det stör mig fruktansvärt. Jag har verkligen blivit en bröstfanatiker sen jag opererade mig.

  • Hahaha! Ok, ja det är ju rätt stort. :-) Härligt att du är nöjd, storleksskillnaden kanske fortfarande kan vara lite svullnad? Eller det kanske borde ha gått ner nu. Kan tänka mig att man blir lite mer fanatisk. Hihi. :-)

   Ha det fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *