>Blogawards goodiebagen

>

En av de saker med Blogawards som jag var mest nyfiken på var ju så klart goodiebagen. Så här kommer innehållet som jag släpade med mig hem från Café Opera:

Goodiebag-påsen framifrån och bakifrån.

Ett kamera/mobil-fodral från Krusell, godis från Topshop och choklad från Lindt.

En veckorevyn (såklart… ), en mascara "pulse perfection" från Maybelline som vibrerar när man ska måla för att få bästa resultat (vet inte om det är någon hit, men jag får väl testa) och ett parfym-prov från Kenzo.

Lite singlar på antingen cd, eller som man får ladda ner gratis från Kei$a, Leona Lewis, Backstreet Boys, Meja och så en dvd från en serie som heter Glee.

Underlack, överlack, fil, franskmanikyrpenna och lösnaglar från Depend. Det var ju fint att få tycker jag!

Två produkter från Osis+ (måste kolla upp exakt vad det var, gillar ju verkligen de andra produkterna som jag testat därifrån) och så fotade jag visst chokladen en andra gång (hihi) tillsammans med vattenflaskan från Nintendo Wii.

Ett armband och ettt presentkort på valfrittsmycke (I like!) från Glitter och så ett hårband från Topshop.

En rabattcheck på loppi.se, 15% rabatt på Topshop, 50:- rabatt på en frisörsalong i Stockholm, läppsyl från tv400 och en duschcreme från Dove.

Det här låg viserligen inte i goodiebagen, men man fick en liten kasse från Waynes också. Där i låg en termosmugg, fin-kaffe, 4 chokladbitar och ett presentkort på en kaffelatte. Och så slängde jag visst in godisarna från Topshop på bild igen… Hehe.

Det var de det! Men om galan kommer senare, måste ju berätta hur det var ju.
Nu ska jag leta fram inomhusdojjorna och dra på FOTBOLLSTRÄNING med ett nytt lag. Gahhh… Är jag verkligen i form för det?!?! Men men, nu är det ju inte någon riktigt säsong än så jag antar att det är inte är stenhårt och fokuserat. Dessutom är det div 5 så det kanske ändå inte kan vara så stenhårt och fokuserat.  Sen så är det ju faktiskt dom som vill ha dit mig och lillasyster för att träna så vi får väl se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *