Blixtrar och dunder

Det var ett åsk/regn-oväder som hette duga som drog in över Uppsala idag precis lagom tills jag slutade och det var dags för dagishämtning. Dessutom så var bussen 15 min sen, och det tog 30 min att åka en sträcka som vanligtvis tar ca 15. Gah.

Men så, eftersom det var sånt himla oväder så hämtade världens bästa svåger (visst säger man så om sin systers man?) mig och Tuva på dagis så vi slapp våran 30 minuters prommis hem. YEY! Att ovädret då precis hunnit dra förbi och solen sken när vi klev ut från dagis är ju en helt annan sak… Haha! Men det var skönt att få skjuts, och sen stannade vi och drack kaffe hos Malin och Erica (resten av Willén-familjen åkte och handlade, och pojkarna Hult höll sig på sina rum).

Men det är häftigt med såna oväder. Tänk så liten och ynklig människan är mot naturens krafter.

Nu ska jag läsa lite bloggar.

Sen kanske det står massage på schemat, my love sa något om det innan han la sig för att natta Tuva. Men jag kan inet vara helt säker på att jag får någon. Jag har vart skyldig honom en massage i snart en månad… Så bra flickvän är jag.

Jaja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *