Bilder från (och på…) studenten och dagen

Idag var jag till mamma och hämtade min kamera jag glömde där (så, kamera på plats, nu ska jag ”bara” hitta min klocka och solbrillorna… Oups.) så här kommer lite bilder från när lillsis sprang ut i tisdags.

Annars idag så har dagen bjudit på utvecklingssamtal för Tuva, men det var inget nytt under solen där. Jag har ju bra koll på hennes dagisvistelser nu när jag lämnar och hämtar de tider vi gör. Sen är ju fröknarna duktiga på att prata med mig vid de tillfällena också. :-)

När jag kom hem så råkade jag och Isse bli utelåsta, och det resulterade i två kaffebesök hos bigsis under dagen. Perfekt. Hehe. Efter dagishämtning så åkte vi och våldgästade mamma med en rabarber/jordgubbspaj och hängde där fram tills det var dags att åka hem och laga mat. Lagom tills dess fick jag huvudvärken från helvetet och fick Simon att köpa med sig pizza hem. Lätt värt huvudvärken. ;-)

Nu är jag trött och ska snart sova. Klockan börjar ju närma sig 21! Herregud!

Natti!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *