>Besviken, ledsen och trött

>

Det har vart en fullspäckad dag idag, för första gången på dagen kan jag slå mig ner ett tag i soffan och pusta ut.

Fotograferingen gick väl bra (har ju inte sett bilderna så jag kan ju inte utala mig om resultatet än) och tur som sjutton att snälla lillasyster Julia erbjöd sig att komma hem och passa Tuva under tiden. Annars vet jag inte riktigt hur jag hade löst det…

När fotografen gått så var det till att stöka tillbaka alla saker och när det var klart så ringde Simon och sa att han stod utanför dörren redo för att åka på visning.

Lägenheten var perfekt. PERFEKT. Dessvärre var det visst fler som tycker det och mäklaren berättade att budgivningen redan kommit igång och var uppe över 1 400 000:- redan. Vart tusan får alla Uppsala-bor sina mängder av pengar från? Jag blir ju tokig, för jag vill inte lägga ALLA mina pengar på att bo i månaden. Det är ju inte ens något "fancy" område som vi letar i. GAHHH!!!

ÅH, så gärna jag hade velat ha den där lägenheten.  Två fin-fina uteplatser, klädkammare, nytt kök, och en planlösning som är perfekt (hade jag fått rita en egen hade jag ritat den så).

Fuck it.

Nej, nu ska jag fortsätta med tvätten, sen ska jag krascha framför tvn. Började ju jobba 06.00 imorse. Pust.

Men Simon ställde nyss in en kladdkaka i ugnen iallafall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *