Bebis att låna ut?

Är det någon som har en bebis de kan låna ut lite grann så här innan jul?

Jag såg den här bodyn på Lindex och hur söt är inte den? Jag måste ju bara ha någon att klä den i… Tuva skulle nog protestera lite om jag försökte klämma ner hennes storlek 110-kropp i ett 86 plagg. ;-)

JÄÄÄÄÄÄTTE många lussekatter för 79.50:-

3 thoughts on “Bebis att låna ut?

 1. Näee, hon kanske gillar den idéen alltför mycket! ;)

  Javisst är den supersöt!
  Jag har ju en deal med Kakan om att hon skall ut den 12/12 och inte den 19 som det är sagt så jag tänkte att den passar ju alldeles ypperligt, dessutom blir hennes ”hemkläder” från bb en luciaklänning osså lite glitter.. :D

  Sv: Ja, om jag ändå hade kunnat skylla på det! Å andra sidan har jag sovit mycket men inte särskilt bra så kanske stämmer lite då..och sen B kom in i mitt liv med killarna så vaknar jag så fort ngn av dem rör sig..
  Det gick nog bra, Kakan satte igång med söndagsgympa ngn timma senare..nästan så jag trodde att det skulle komma ut ngt genom magen så som den höll på..ska till min läkare idag så får kolla med henne. Skrämde nog upp mig själv mer tror jag.. :S

  Blev det ngt skinn på galan då?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *