Bästa tipset för tjockt hår!

Det bästa du kan göra:

Bli gravid.

Big no-no:

Föd barnet.

Ojojoj vad mitt hår vart tjockt under graviditeten! Jag tappade inte ett hårstrå (det är sant! Inte ens när jag tvättade håret!) under de sista 6 månaderna. Nu rasar det däremot av och jag försöker intala mig själv att ”tappar man inte ett hårstrå på ett halvår så finns det mycket hårstrån att ta av tills det kommer till normal nivå…” för att inte få spel.

3 thoughts on “Bästa tipset för tjockt hår!

    • Haha, det skulle du tänkt på liiiiiiiiite tidigare. Men tur att lilla bebben kramar ryggraden då. ;-)

  1. Haha…men Sara det är ju PRECIS SÅ det fungerar. Man tappar det hår man inte tappat under graviditeten och så blir det +/- 0 i slutänden.
    Men tänk vilken tur att det inte var tvärtom så att man var både fet å skallig och mådde dåligt:)

    För min del tycker jag det är jobbigt att jag får så dålig hy när jag ammar:(

    kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *