>Bästa pärlhalsbandet för mammor

>

Jag är så nöjd med mitt pärlhalsband från h&m young. Det användes flitigt hela julen och kommer nog hänga med ett bra tag till (så länge det håller sig helt iallafall).

Det bästa med det är ju att det är otroligt barnvänligt. Det är gummiband, så Tuva kan slita och dra bäst hon vill och skulle hon mot förmodan dra sönder det så kostar det bara 29.50:-. Inget man gråter blod över direkt.

I love it, och Tuva med!

Förresten så, gud vad jag är kaffe-beroende. Kaffet var slut här hemma och jag höll på att gå under. Så trött, så trött! När Tuva väl sovit ett tag så packade jag ihop henne och mig och gick och köpte ett paket och nu är jag människa igen. Skrämmande men skönt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *