Barnakuten

Ojoj, om jag klagade på att jag var trött på eftermiddagen igår så är det inget mot vad jag var när jag och Isak ramlade innanför dörren i natt efter att ha spenderat hela kvällen på barnakuten.

Ni som inte är intresserade av barnbajs kan sluta läsa nu så hörs vi i nästa inlägg… Ses! Ni andra kan ju få höra lite:

Isak har bajsat lite blod till och från ett tag och i en bajsblöja igår så var det mycket mer blod. Oftast har det bara vart en liten slemmig blodstrimma och nu var hela bajset fullt med blodiga strimmor. Dessutom har han bajsat slem länge och nu har det börjat blivit skum. Skit skumt (haha…). Så jag ringde 1177 och frågade vad jag skulle göra och hon tyckte vi skulle åka in till barnakuten, så sagt och gjort. Världens bästa storasyster gjorde mig sällskap också (tack Malin! Du är guld värd. ♥) men jag tror alla på sjukhuset trodde vi var två mammor till lilla Isak. Har nog aldrig fått så mycket konstiga blickar och läkarstudenten var tvungen att fråga, först mig ”Så du är mamman..?” och sen Malin ”Och du är…??”. Sen frågade han även vart pappan var. Haha!

Man kan inte påstå att de var slarviga på barnakuten, de tog massvis med prover och gjorde till och med ultraljud på Isaks mage men allt var fint så vi ska få remiss till barnspecialisten och se, kan vara så att han är allergisk mot något. Tex komjölksprotein…

Och Isak mår ju ändå bra. Visst de frågade om han hade ont i magen, om han kräks och om han hade löst bajs men han är ju också en ammande 2,5 månaders baby. De har ju ofta ont i magen, kräks och löst bajs.

Jag tror (och hoppas, sååååå drygt om det är komjölksproteinet) att det är hans förkylning som påverkat hans mage.

Oups, nu vaknar han.

Hörs igen!

2 thoughts on “Barnakuten

  1. <3 lite kvalitets tid med syster å söta systerson är ju aldrig fel.
    Det va skönt att det gick bra igår. Tror det kommer ordna sig med hans mage när förkylningen lugnat sig.
    Kram på er <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *