Barcelona – dag 1

Ja, efter allt hotellstrul så bestämde jag och Emma oss för att gå ner på stan och tröstshoppa och inte låta allt det påverka våran resa trots att det inte blev mycket sömn (tur  vi sov på flyget ner…) första natten (tur att man är van att inte sova också ;-) ).

Och det blev en riktigt mysig dag! Efter en frukost på väg från hotellet så gick vi runt i affärer tills fötterna inte orkade mer, då satt vi oss och drack öl och åt lunch på en super mysig restaurang istället.

Ja, det blev inga ”shoppingbilder” och kanske inte så talande bild för den mysiga restaurangen då jag satt mot väggen. Men ändå!

När vi kände att vi var klara med shoppingen så drog vi oss tillbaka till hotellet för en välbehövlig dusch och ännu mer välbehövlig vila innan vi bytte om och gick ut för att äta tapas. Vi hittade en super mysig restaurang inte superlångt från hotellet, vi var ju inte direkt i form för  några värsting äventyr… Så efter tapasen så blev det full rulle till hotellet och gud så gott jag sov den natten brevid lillasyster i våran kingsizesäng. :-)

2 thoughts on “Barcelona – dag 1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *