Att se fram emot…

Jag har lite att se fram emot närmsta veckan faktiskt. Det är skoj och gör mig på bra humör!

Torsdag 30/6: Ut och äta med gamla (och en del jobbar jag ju med fortfarande) jobbarkompisar i solen på en uteservering.

Fredag 1/7: Ut och äta med jobbet i solen på en uteservering, eller så blir det picknick i stadsparken.

Lördag 2/7: Kanske åka på Barnloppis på Fyrispark med Carro.

Tisdag 5/7: Furuvik med Carro och Annelie + våra kids (ja, Annelie har ju viserligen sitt i magen så det vore ju jätte konstigt om hon lämnade lillen hemma. ;-) ).

Torsdag 7/7: Ta tåget (museijärnvägen som går här utanför) till Thuns (ungefär vid världens ände ligger det och är typ en outlet) med barn, syskon och syskonbarn.

Fredag 8/7: Åka till Åland med Eckerö-linjen med familjen kanske. Beror på vädret… Och just det! Damn it! Då har jag ju mvc-besök inplanerad… Kanske kan flytta på det. Helst flytta fram eftersom jag ju vill dit…

Mycket av det jag ska göra är ju väldigt barnvänligt och kanske mest för Tuvas skull, men jag tycker ju att det är minst lika roligt som hon. Simon kommer ju jobba, så det är ju bra att jag kan aktivera oss ändå. Vi går ju lite omlott med semestrarna för att Tuva ska få ett sommarlov. :-)

One thought on “Att se fram emot…

  1. Läste något på ULs hemsida om att man måste boka biljett på Upptåget pga att det inte finns så många platser för vagnar… Jobbigt!! Kolla in där du…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *