At the moment

Inspirerad av en av mina favvo-bloggar Annawii så kör jag en ”At the moment”:

Plagg: Byxor! Och då inte mammabyxor utan mina vanliga. Tjoho! Jag har viserligen inte vågat mig på att prova mina tajtaste jeans och byxor med högmidja då det är ett par kilo kvar och en liten pluffs-mage… Men det är nog dags att gå ut och rota fram en hög med byxor som jag plockat undan, och defenitivt dags att plocka undan mamma-byxorna.

Väska: Axelremsväskor som får plats med skötgrejer. Min fina ormskinnsmönstrade med fransar har gått sönder i axelbandet men jag ska försöka laga det… Kanske går att häfta?

Skor: Längtar efter lite klackar men än så länge blir det nog inte så höga, eller snarare platta skor då det ska bäras på liten och jag inte kört bil i klackar än.

Accessoar: Världens gosigaste bebis och lite kräkfläckar. ;-) Nej, men i smyckesväg så är det mycket fjädrar som gäller för min del. Jag har ett så fint örhänge som min syster gjort och så detta från Lindex som jag glömt visa:

Vill-ha-plagg: En parkas, gärna en supervarm som håller hela vintern.

Trend/er jag inte hakar på: Det är nog rätt många. Men de här suuuuuper höga klackarna över 12 cm kommer jag inte haka på trots att det är snyggt.

Frisyr/er: Åh, frisyrer är jag dålig på. Något som går snabbt att sätta upp och håller håret borta från ansiktet (förutom luggen). Men jag har fått hem min locktång med stor ”tång” så jag ska väl försöka få till stora fina lockar någongång. Till lill-sis vernissage kanske? Eller julfesten med jobbet. :-)

Hårprodukt/er: Tresémmes heat defence spray och Moroccan oil (super bra!).

Makeup: Så snabb som möjlig. ;-)

Nagellack: Just nu inget, men annars svart eller silver. Är sugen på att testa Viva la divas silver grejer som man fäster på naglarna… Bara jag har vägarna förbi där de säljs så ska de införskaffas. :-)

One thought on “At the moment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *