Ärsch då, värre kan man ju ha det.

Pengarna från försäkringskassan dröjer på sig, och nu har det visst blivit lite strul med min lön också. Får ta tag i allt i början på nästa vecka, men kanske inte så roligt att stå helt utan pengar så här i slutet på månaden och räkningar ska betalas… Sen är det inte så lätt att hålla koll på hur allt ska vara med halvtidssjukskrivningar, heltidssjukskrivningar och hur mycket av det som arbetsgivaren ska stå för med en trött gravidhjärna som måste koncentrera sig för att räkna ut lågstadiematte. ;-)

Sen har min numera vanligtvis glada och duktiga Tuvis bestämt sig för att vara en grinskalle med stora maktproblem just idag. Hon försöker styra mig i ALLT. Jag fick inte dammsuga, jag ska leta efter den där lilla tingelingpennan som hon fick för 1000 år sen som ligger någonstans i huset OM den ens finns kvar, JAG ska bygga pärlplattor för att Tuva blir för trött i armarna av det. Och gör inte mamman som barnet säger så gallskriks det. Undrar vad snickarna på taket tror att jag gör med mitt barn härinne? Jag hör ju vad de säger, så jag antar att de hör ganska bra ut också… Eller är det därför alla helt plötsligt har hörselkåpor? ;-)

Men, men, värre kan man ha det! Och det är bara att bita i det sura äpplet och reda ut saker och ting. Och om ett tag ska jag ta min tjurskalle till unge och åka över till mamma och pappa istället.

Hörs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *