Äntligen!

Äntligen är den här arbetsveckan över och det är helg (för mig och Tuva, Simon jobbar ju en dag till) igen! Jag brukar inte längta så mycket till helgen som jag gjort den här veckan på länge. Egentligen trivs jag ju himla bra med att jobba.

Men nu ska jag satsa på att ta hand om mig på helgerna framöver, så jobbigt att vara så trött hela tiden. Och jag vet ju att det där med sovandet är ju väldans begränsat. Ska ta mig förbi apoteket något och köpa vitaminer. Tror verkligen att det skulle vara bra för mig, känns nämligen som att jag har brist på något. Järn tex.

Men ja, nu snöade jag in på min trötthet igen… Oups. ;-) Det jag skulle komma till är att vi ju ändå har en grym helg att se fram emot!

Imorgon blir det Fyrishov med sportlovsfirarna (Pappa, Ville, Mia, Zacke och säkert några till från stora familjen) på dagen, och sen blir det middag/spelkväll hos Carro, Micke och Minna. På lördag hoppas jag på att hinna en skidtur, ev en liten runda till stan tillsammans med Simon för att kika på grejer till hemmet (på förmiddagen kommer Erica och leker hos oss, och sen på eftermiddagen ska Tuva dit och leka så vi passar nog på då) och på kvällen blir det filmkväll hos Malin. Mys. :-)

På söndag hoppas jag på en skidtur igen och så är det kalas för mitt gudbarn/syskonbarn Gurra som fyller moppe!

Nope, nu ska jag kika om Tuva somnat, ifall om så blir det dusch och sedan blir det räkmacka framför lyxfällan. Simon frågade om han fick åka till O’Learys och kika på hockey ikväll och det fick han sa jag. OM han köpte nå gott till mig. :-)

Hörs säkerligen snart. ;-)

2 thoughts on “Äntligen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *