>ÄNNU mer fint hos Lindex

>

Alltså, jag blir inte klok på hur mycket fint det finns inne hos Lindex, och hur mycket det finns under fliken "kommer snart". Hur mycket som helst som hade fått komma hem till mig… Men någon måtta får det ju vara. Hämtade ut ett paket från h&m idag (som viserligen jag väntat länge på och är betalt sen gammalt), har en beställning från Nelly som ligger på posten (en superbilligt liten rea-beställning) också klickade jag hem en liten order från Lindex idag (30% på två varor, 10% på resten).

Så, no more shopping for me. Men jag har ju praktiskt taget slutat shoppa "vanligt" så…

Men saksamma, det jag skulle komma till var att denna för 299:- är hur fin som helst.

Snart är ju sommaren här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *