Ännu en dag i skidspåret

Puh, samma vända på skidor avklarades idag med. Dock i ett lite lugnare tempo och med ett längre stopp hos mamma och pappa. Var tvungen att få i mig lite att äta innan jag körde vidare, var helt skakis! Så det blev en hårdbrömacka, två glas saft och en kopp kaffe innan jag drog tillbaka i samma spår som jag kommit.

Eftermiddagen sen så har jag vart helt slut. Gah. Kanske var lite att ta i att ta två 2-timmarsskidpass på två dagar för en som inte är van. ;-) Eller så var det för att kvällen och natten vart jobbig och jag inte direkt ätit på morgonen. Men Simon och Tuva drog i väg och handlade och jag la mig och sov under tiden, sen när Simon kom hem så fixade han mat och nu känns det rätt bra igen.

Men ändå, det där spåret är ju skit kul att åka i. Först är det en bit på en åker, sen världens backe för att komma i in i skogen, efter skogen så är det en hage och sen tillbaks in i skogen igen innan man kommer ut på gärdena vid mamma och pappa. Snacka om variation, och då blir det ju inte trist att åka heller! Speciellt inte när solen skiner och snön gnistrar… :-)

Kände att det behövdes lite bevis på att jag vart ute idag med.

Hoppas att jag orkar ta mig ut en kväll i veckan. Dock då inte hela vägen hem till mamma och pappa. Inte vågar jag åka i skogen när det är mörkt heller (det finns ju lodjur, älgar, rävar och säkert några varulvar i den skogen)! Då får det i såna fall bli en runda på max 45 min här på åkern. Om jag orkar vill säga. ;-)

Jag har ju egentligen gått i vardagskvällsidé ju.

Nope, nu ska det bli lite Scrubs.

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *