Aningens små bitter

Nu har vi vart på Nickis, och det var hur kul som helst! Bilder kommer… :-)

Men jag fick inte med Julia som barnvakt hem… Jag är inte arg på henne så klart, hon får ju göra vad hon vill, men jag hade SÅÅÅÅÅ gärna velat komma ut på en sväng på skidorna. Och jag blir så jävulskt bitter när jag inte kan.

Det har vart världens bästa vinter för skidåkning och jag har lyckats ta mig iväg på en (1!!!) 30 minuters runda. Gah. Men problemet är ju Tuvisen, och att jag inte kan åka då det är mörkt eftersom jag inte har körkort så att jag kan ta mig i väg till elljusspåret… Hade ju tänkt att jag skulle kunnat ta med skidorna när vi var till Norrland då det fanns tillgång till lite barnvakter men då pendlade det mellan -20 – -30 så det kändes lite som att det inte var någon idé att ens ta med dem.

När vi är hemma både Simon och jag så är det ju en massa saker Simon måste göra som inte Tuva kan vara med på. Det ska skottas snö, lagas bil, handlas och grejas. På mina ”måsten” (laga mat, tvätta, städa osv) så kan ju Tuvisen vara med och jag kan ju liksom inte bara säga åt Simon att ta henne för att jag ska ut och åka skidor om han har precis vart ute och skottat 1,5 timme eller om han ska ut om ett tag.

Nej, jag hatar att känna mig så låst och fast. Jag vet att det är livet som småbarnsförälder och det finns ju mycket kul att göra (åka pulka, gå på djurparker, leka i snön och gå på lekland… :)) men ändå.

JAG VILL ÅKA SKIDOR NU.

3 thoughts on “Aningens små bitter

    • Hade jag haft en sån pulka och en sele så vet jag ändå inte om jag orkat ta med en trött 2,5 åring ut bara för att jag ska åka skidor. Inte så värt besväret. ;-)

  1. nu löste det sig ju med lampkepsen men annars vore väl det bästa om du å simon kunde komma överrens om en eller två dagar i veckan då du kan få ge dig ut och åka….det handlar ju inte om sååå lång tid och nog har du rätt rejält med plustid på tuva-tid-kontot:)
    FAST vad vet jag….jag vet ju inte ens hur man håller karln hemma:(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *